Fabrikant van Peel-off Stickers en Hobbyproducten
JEJE Shop hobbyproducten online winkel

JEJE Produkt fabrikant van peel-off stickers en hobby producten

Over Ons

JEJE Produkt is een Nederlands familie bedrijf dat in 1991 is opgericht door de familie Reinders. De naam van het bedrijf is ontleend aan de vier oprichters te weten: Joop, Eric, Joke, Elly. Sinds 2009 is de dagelijkse leiding in handen van Eric Reinders en Elly Pessel-Reinders.

Het eerste merk dat zij op de markt brachten was Sandy Art®, een creatieve hobby voor het maken van kaarten en decoraties met gekleurd zand. Al snel werden er nieuwe merken, zoals Donna's 3D®, Scrapito®, Jewelly, 3D My Way gelanceerd en is JEJE Produkt uitgegroeid tot een toonaangevende fabrikant van hobbymaterialen en hobbystickers.
Inmiddels zijn onze producten verkrijgbaar over de hele wereld en worden er steeds meer nieuwe hobby producten aan het assortiment toegevoegd.  

Onze locatie

Na jaren gehuisvest te zijn geweest in het centrum van Hilversum en uitbreiding hier niet meer mogelijk was, bevindt JEJE Produkt zich sinds 2006 in een eigentijds bedrijfsgebouw, waar de ontwikkeling en productie van hobbymaterialen en contourstickers plaats vindt.

Onze producten

Als fabrikant van hobbyproducten en hobbystickers brengt JEJE Produkt niet alleen hobbymaterialen onder eigen naam of merk uit, maar fabriceert zij ook zeer veel producten onder Private Label. Service en kwaliteit staat hierbij voorop. Meer informatie over de JEJE Producten is te lezen onder de kop; Productinformatie.

Voor distributie en verkoop van onze producten kunt u altijd contact met ons opnemen.
Wij staan voor u klaar! 

Hieronder kunt u onze bedrijfsfilm bekijken:


afdrukken
website maken