Fabrikant van Peel-off Stickers en Hobbyproducten
JEJE Shop hobbyproducten online winkel

Card & Paper

Het Card en Paper assortiment bevat naast 2 maten met kaartkarton een selectie verpakkingen met speciaal glanzend papier of papier met een speciaal effect voor het maken van kaarten en doosjes. 

Sparkling sheets is 215 grams papier met een prachtige zijdeachtige glans, waarbij verschillende kleuren te zien zijn, afhankelijk van hoe het papier het licht vangt. Het paper is uitermate geschikt om te gebruiken met embossing mallen en snijmallen. Sparkling sheets is verkrijgbaar in een assortie verpakking 7 kleuren op A4 en A5 formaat. Sommige kleuren zijn per kleur verkrijgbaar. 

Illusion sheets is een 215 grams papier met een bijzondere dimensie en holografisch 3D effect. Hoe langer je naar het papier kijkt hoe meer je het gevoel krijgt dat het papier beweegt. Geweldig om te gebruiken met afbeeldingen waarmee je een diepte wilt creëren.

Fantasy papier en Fantasy Card is verkrijgbaar in 130 grams en 300 grams.
Het Fantasy papier is oorspronkelijk met de hand geaquarelleerd en hierdoor uniek en enig in zijn soort. De verschillende kleursferen maken het papier uitermate geschikt als kaart of achtergrond.

*Informatie over Potpourri-Paper is te vinden onder het hoofdstuk Marij Rahder.

 

website maken