NL ENG
  Home Producten Productinfo Inspiratie Social Media OEM Over ons Contact  
  Dream Catchers  
 

 


Dream Catchers peel-off's

De mystiek van de dromenvangers boeit ons al jaren. De dromenvangers gemaakt door de indianen waren en zijn nog steeds bedoeld om de slechte dromen te vangen en alleen de goede dromen door te laten gaan. De dromenvangers gemaakt van de stickers zullen geen dromen vangen, maar zijn wel mooi om te gebruiken als decoratie; aan de muur, voor het raam, in de kinderkamer. De dromenvanger heeft door zijn vorm en uitstraling een rustgevend effect.

De Dream Catchers peel-off's zijn verkrijgbaar op groot formaat in 3 ontwerpen en 3 kleuren, zwart, donkerrood en donker turquoise en zijn geweldig leuk om te maken. Ze worden per stuk verpakt en inclusief transparante sheet geleverd. De stickers zijn te gebruiken in combinatie met heel veel verschillende materialen. De transparante sheets is in te kleuren met glasverf of alcohol stiften. Hiervoor zijn onze permanent markers goed te gebruiken.

Iedere verpakking bevat: 1 groot vel Dream Catchers Peel-off sticker en 1 transparante sheet.

 

 Gebruiksaanwijzing:

1. Plak de peel-off sticker op de transparante sheet.
2. Kleur de sticker in met onze permanent markers of markers als Flex, Zig, Identi,Chameleon, Copic en vele anderen merken. Inkt of alcohol basis werkt ook goed.
3. Knip de ingekleurde peel-off sticker rondom uit.
4. Plak de hanger met 1 deel aan de voorkant en het tweede deel aan de achterkant.
5. Hang de creatie op als dromenvanger, bijvoorbeeld als raamdecoratie of maak er een kaart van. 


Tips:

• Gebruik een pincet om dunne en kwetsbare stickers los te halen.
• Combineer diverse designs en kleuren om een eigen uniek werkstuk te maken.
• Probeer eerst de stift of inkt uit op een stukje transparante sheet en begin daarna pas aan het inkleuren van de peel-off sticker.

Op ons videokanaal vindt u een filmpje over het gebruik van Dream Catchers