NL ENG
  Home Producten Productinfo Inspiratie Nieuws OEM Over ons Contact  
  Jewelly  
 

Jewelly, een verrassend effect met sprankelende diamant stickers

Jewelly is een sprankelende en zeer eenvoudige techniek om kaarten te maken, waarbij ‘edelstenen' van diamant stickerpapier (Jewelly's) ingelegd worden in speciaal hiervoor ontwikkelde Jewelly contourstickers. In de contourstickers zijn vormen uitgespaard die precies de omvang van de edelstenen hebben. Deze nieuwe techniek geeft een bijzonder fraai resultaat, de zwarte stickers zien er een beetje uit als een gebrandschilderd raam.

Er zijn 2 verschillende series; Jewelly met zwarte stickers en Jewelly met witte stickers; the white edition. Voor Jewelly is speciaal fantasie papier ontworpen in de kleuren aqua, soleil, jamaica, nature, autumn en marine.

Jewelly white edition is verkrijgbaar in 8 verschillende complete sets en de Jewelly zwarte serie in 5 sets. Ieder voor het maken van 3 kaarten, waarbij al het benodigde materiaal royaal aanwezig is.

De Jewelly stickervellen van de witte serie zijn ook los verkrijgbaar. Deze losse sets bestaan uit 1 witte contoursticker en 3 verschillende daarbij behorende stickervellen in prachtige kleuren diamantfolie.

 

     
1. Plak de zwarte contoursticker op het bijbehorende gekleurde verloop (fancy) papier en knip dit uit.   2. Neem de klein motieven van de kleuren diamantstickers en plak deze precies in de openingen van zwarte contoursticker.   3. Vouw een van de kaarten dubbel en snij deze indien gewenst vierkant.
Plak de ingevulde sticker
op de kaart.
  4. Werk de kaart naar keuze af met de overgebleven hoeken en randen.


Voor de Jewelly serie met de witte stickers blijft de werkwijze hetzelfde.stap 1

 stap 2  resultaat  

Tip: Als je de kaarten uit de set gemaakt hebt, dan blijven er nog veel kleine 'jewel' stickertjes van de mooie kleuren diamant folie over. Deze kun je heel leuk nog gebruiken om andere kaarten mee te maken of voorwerpen mee te versieren. 

Hieronder staan een paar foto's die je ideeën geven van wat je nog meer met Jewelly materialen kunt doen.