Fabrikant van Peel-off Stickers en Hobbyproducten
JEJE Shop hobbyproducten online winkel

Jewelly

Jewelly, een verrassend effect met sprankelende diamant stickersJewelly is een sprankelende en zeer eenvoudige techniek om kaarten te maken, waarbij ‘edelstenen' van diamant stickerpapier (Jewelly's) ingelegd worden in speciaal hiervoor ontwikkelde Jewelly contourstickers. In de contourstickers zijn vormen uitgespaard die precies de omvang van de edelstenen hebben. Deze nieuwe techniek geeft een bijzonder fraai resultaat, de zwarte stickers zien er een beetje uit als een gebrandschilderd raam.

Er zijn 2 verschillende series; Jewelly met zwarte stickers en Jewelly met witte stickers; the white edition. 

Jewelly met zwarte stickers

1. Plak de zwarte contoursticker op het bijbehorende gekleurde verloop (fancy) papier en knip dit uit.
2. Neem de klein motieven van de kleuren diamantstickers en plak deze precies in de openingen van zwarte contoursticker.
3. Vouw een van de kaarten dubbel en snij deze indien gewenst vierkant. Plak de ingevulde sticker op de kaart. En werk de kaart naar keuze af.

Jewelly white edition en Jewelly zwarte serie zijn verkrijgbaar in verschillende complete sets. Ieder voor het maken van 3 kaarten, waarbij al het benodigde materiaal royaal aanwezig is.

De Jewelly stickervellen van de witte serie zijn ook los verkrijgbaar. Deze losse sets bestaan uit 1 witte contoursticker en 3 verschillende daarbij behorende stickervellen in prachtige kleuren diamantfolie.

Tip: Als je de kaarten uit de sets gemaakt hebt, dan blijven er nog veel kleine 'jewel' stickertjes van de mooie kleuren diamant folie over. Deze kun je heel leuk nog gebruiken om andere kaarten mee te maken of voorwerpen mee te versieren. 

Jewelly Pearls & Gems.

Deze serie bestaat uit sets met zwarte en witte stickers met mandala motieven inclusief stickervellen in verschillende kleuren met dots of hartjes stickers om in te leggen.

Daarnaast zijn er losse verpakkingen met alleen de hartjes en de dots.

website maken