NL ENG
  Home Nieuws Producten Productinfo Inspiratie OEM Contact Over ons  
  ABC stickers voorbeelden Adhesive foils voorbeelden Animal stickers voorbeelden Creative Paper project Donna's 3D Fantasy Fairies 3D voorbeelen Glitterstickers voorbeelden Instructie filmpjes Sandy Art en Ribbon Stickers Mandalistick Nieuwe producten RibbonStickers Sandy Art® kerstkaarten project Stickers WORDT GEWERKT Thee tasje Vogelhuis stickers voorbeelden Adhesives Fantasy Fairies cadeau envelop Sandy Art® Kerst project Sandy Art bloemdecoraties project Glitterstickers Transparante kerstbal project Glitterstickers kerstkaarten project Creative Card kerst vogelhuisje project 3D Ornamentsticker doosje project 3D Ornamentstickers nummer 3 Versieringen project Cricut Kerstbal en kaart project Creatieve sokken project Fancy Work kerstdoosje project Donna's 3D voorbeelden Marij Rahder Sandy Art Scrapito Self-adhesive Foil & Acetate Donna's 3D kerst voorbeelden Fancy Work kerst voorbeelden Various Fancy Work voorbeelden Glitterstickers Kerst Voorbeelden Matrushka voorbeelden Winter peel-off's Ons creatieve team Links  
 

JEJE Produkt creatieve team

Mijn naam is Elly Pessel-Reinders. Ik ben mede-eigenaar van JEJE Produkt en getrouwd met Hennie die ook bij JEJE Produkt werkzaam is. De hele dag ben ik bezig met hobby, want ik heb echt van mijn hobby mijn werk kunnen maken. Ik bedenk en ontwerp nieuwe producten en maak hiervoor voorbeelden. Mijn ouders hadden vroeger een winkel in kunstschilders- en hobby materialen, waardoor ik van kinds af aan al zeer creatief was. Ik heb meerdere opleidingen en cursussen gevolgd. Eveneens een opleiding tot CPD, Certified Profesional Demonstrator, voor het geven van demonstraties. Mijn specialiteit van alle JEJE Produkten is Sandy Art®. Dit blijft me fascineren, zeker omdat er zoveel technieken en mogelijkheden zijn om het met andere producten te combineren zoals stickers. Vooral het kaarten maken met meerdere mensen is iets wat me erg aanspreekt, want hierdoor krijg je steeds weer inspiratie en andere ideëen. Zo kunnen we ook op deze site hele verschillende dingen laten zien. Ik wens iedereen heel veel hobby plezier.  
   
Ik ben Hanny Wegewijs-Das. Sinds december 2008 ben ik lid van het design team van JEJE Produkt. Al 20 jaar maak ik nu kaarten met heel veel plezier, ik kan eigenlijk wel zeggen dat het een verslaving is geworden. De cuttlebug en de cricut expression gebruik ik met regelmaat. Dat is allemaal prima te doen met de prachtige JEJE materialen. Vaak zal je op mijn kaarten een strikje, bloemetje of brad tegen komen waar ik mijn kaarten dan net een extraatje probeer mee te geven. Ik hoop nog veel voorbeeldjes voor jullie te kunnen maken. Hobby groetjes, Hanny

 

Prachi Jukar - Mumbai, India

Hobbyist & Pergamano docente.

In 2007 ben ik begonnen met werken voor Craftbox. Hier kwam ik in aanraking met diverse papier hobby's. Hoewel ik op kantoor werkte was ik ook zeer nauw betrokken bij het maken van voorbeelden en projecten en het geven van workshops. Mijn bazin Smita Vyas steunde en motiveerde mij hier altijd in. Ik nam lessen in Pergamano en werd een gecertificeerde docente. Mij hobby werd mij passie.

Ik experimenteerde veel met peel-off sticker en nu nog steeds fascineren de vele mogelijk met dit product mij. Beetje bij beetje leerde ik steeds meer andere tehnieken waaronder quilten, decoupage, glas schilderen, stof beschilderen, kalligrafie en het werken met kralen.
Op creatief gebied gaat alles zo snel en komen er zoveel dingen bij dat ik blijf leren.

Ik ben blij dat ik deel uit maak van het creatieve team van JEJE Produkt en zal altijd mijn uiterste best hiervoor doen.

Vraag het aan het Creatieve team

Heb jij vragen voor het creatieve team of is er een bepaald JEJE product waarvan je graag een voorbeeld op deze site zou willen zien? Mail dan naar info@jejeprodukt.nl o.v.v. Creatieve team.

Vraag en antwoord
Mevr. D. van Rensen vroeg of de stickers van JEJE Produkt geschikt zijn voor het inkleuren met glasverf. Ze werkt voornamelijk met kinderen. Antwoord: Ja, natuurlijk zijn onze stickers hiervoor geschikt. Afhankelijk van de leeftijd van de kinderen kan men ook IDentipennen, stiften van Bruynzeel-Sakura, hiervoor gebruiken. Deze geven vrijwel hetzelfde effect als glasverf en is met kleine kinderen gemakkelijker.  

Tips 
Mevr. T. Runge bergt haar 3D plaatjes op in de plastic hoesjes van een fotomap. Knippen doet ze tijdens het t.v. kijken. Als je dan overdag tijd hebt om kaarten te maken, dan pak je het mapje en kun je uitzoeken met welke afbeelding je aan de slag wilt gaan.

Mevr. I. van Dam werkt met bejaarde mensen en vaak met verschillende technieken. Veel mensen wil graag schilderen, maar kunnen dan zelf niet altijd wat verzinnen. Ze plakt dan een sticker met groot motief op een kaart of een groot vel papier en laat die met gewone verf inkleuren. Daarna kan het uitgeknipt worden, wat foam blokjes erachter en je hebt een leuke kaart.