NL ENG
  Home Nieuws Producten Productinfo Inspiratie OEM Contact Over ons  
  ABC stickers voorbeelden Adhesive foils voorbeelden Animal stickers voorbeelden Creative Paper project Donna's 3D Fantasy Fairies 3D voorbeelen Glitterstickers voorbeelden Instructie filmpjes Sandy Art en Ribbon Stickers Mandalistick Nieuwe producten RibbonStickers Sandy Art® kerstkaarten project Stickers WORDT GEWERKT Thee tasje Vogelhuis stickers voorbeelden Adhesives Fantasy Fairies cadeau envelop Sandy Art® Kerst project Sandy Art bloemdecoraties project Glitterstickers Transparante kerstbal project Glitterstickers kerstkaarten project Creative Card kerst vogelhuisje project 3D Ornamentsticker doosje project 3D Ornamentstickers nummer 3 Versieringen project Cricut Kerstbal en kaart project Creatieve sokken project Fancy Work kerstdoosje project Donna's 3D voorbeelden Marij Rahder Sandy Art Scrapito Self-adhesive Foil & Acetate Donna's 3D kerst voorbeelden Fancy Work kerst voorbeelden Various Fancy Work voorbeelden Glitterstickers Kerst Voorbeelden Matrushka voorbeelden Winter peel-off's Ons creatieve team Links  
 

Cadeaudoosje met Fancy Work, peel-off borduur sticker

 

> klik hier voor een printversie (Pdf)

> klik hier voor een printversie (Pdf)

  Benodigdheden:

- Fancy work sticker 1715 transparant uit set 3.9790
- Prikpen en prikmat
- Rood borduurgaren diverse kleuren en soorten
- borduurnaald
- rode pailletten en witte kralen
- stevig wit papier maat A4 en maat 8 x 15 cm
- rood papier maat 8 x 15 cm en maat 7.5 x 7.5 cm
- rood lint
- dubbelzijdig klevend folie

Algemene gebruiksaanwijzing borduren van de sticker

Gaatjes prikken
Plak de sticker op het gegolfde witte papier. Leg het papier op een prikmat en prik de te borduren gaatjes door met een dunne prikpen.

Naald
Gebruik een dunne naald. Heeft 2 redenen: steekt makkelijker door de gaatjes en je kunt tijdens het borduren kraaltjes opnaaien zonder van naald te hoeven verwisselen.

Draad
Borduur met 1 draad splijtgaren (rijglijnen desgewenst met 2 draden) of 1 metallic draad. Gebruik draden van maximaal 40 cm lang.

Draad aanhechten
Doe een draad in de naald, steek van achter naar voor door het eerste gaatje en plak het begin van de draad aan de achterkant van de kaart vast met een stukje plakband.

Draad afhechten
Plak het eind van de draad ook aan de achterkant vast met een stukje plakband.

Borduursteken
De ontwerpen zijn zo gemaakt dat je met de spansteek al een heel eind komt. Gecombineerd met het opnaaien van kraaltjes geeft iedere sticker een geweldig resultaat!

Kraaltjes opnaaien
Steek de naald van achter naar voor door het gaatje, rijg een kraaltje aan en steek de draad door hetzelfde gaatje weer naar achteren. Ga naar het volgende gaatje en herhaal deze handeling.

Paillet + kraaltje: rijg eerst een paillet aan de draad en dan een kraaltje, duw ze op de juiste plaats en steek de naald door de paillet en gaatje heen naar achteren.

Gebruiksaanwijzing doosje:

Print de patronen uit en neem deze over op de verschillende bijbehoren-
de maten papier zoals op de foto. Vouw het doosje en plak de lange rode kaart en de geborduurde kaart op elkaar. Plak het geheel op het doosje.

Plak het doosje aan de bovenzijde dicht door het rode gegolfde vierkant te vouwen er met tape overheen te plakken. Maak met een gaatjes tang een gaatje om het lint doorheen te rijgen en er een strik op te maken.

 

> klik hier voor een printversie (Pdf)