NL ENG
  Home Nieuws Producten Productinfo Technieken Inspiratie OEM Contact Over ons  
  Adhesives Adhesive Foils Card & Paper 3D Decoupage A4 Finest Glitter Marij Rahder Paper Add Ons Peel-off stickers Ribbons & bows Sandy Art Scrapito Self-adhesive Foil & Acetate Stencil Grids Various VideoChannel Winter peel-off's  
 

 

Adhesive Foil & Cut 'n Stick

De serie Adhesive Foil / Cut 'n Stick bestaat uit diverse verpakkingen met vellen gekleurde folie die aan 1 kant kleven.

Deze vellen kunnen gebruikt worden voor het glanzend beplakken van kleine voorwerpen zoals een doosje, maar ook kun je er patronen uit ponsen, snijden of knippen. De folie is afwasbaar en hecht eveneens goed op gladde voorwerpen, hierdoor kun je het niet alleen gebruiken voor het maken van kaarten, maar ook voor het versieren van wandtegels, servies of glas. Zorg er wel altijd voor bij het gebruik op een gladde ondergrond, dat deze vetvrij is en dat de folie goed aangedrukt wordt zodat er geen vocht onder kan komen. De vellen folie zijn ook te gebruiken met de verschillende snij en stans apparaten.

Alle soorten folie, te weten Adhesive Foil Mirror / Adhesive / Glitter / Ultra Fine Glitter / Iris  en Cut 'n stick Foil Mirror, zijn goed te gebruiken met elektrische snijmachines zoals de Cricut en de Cut 'n Boss welke werken met computer gestuurde patronen.

De andere soorten folie kunnen ook gebruikt worden met snijmallen en embossingmachines zoals de Big Shot. De adhesive foil werkt met zeer veel mallen en de mirror foil vooral met de iets grotere en minder gedetailleerde of dichte mallen met een metalen snijrand.
Voor  alle mallen is het altijd uit proberen welke mal het beste gaat en eventueel hoeveel extra inleg vellen er gebruikt moeten worden.

 

Gebruiksaanwijzing voor Adhesive Foil:

1. Benodigdheden.
2. Plak een strook Adhesive Foil op de zijkant van het deksel. Snijd de overlappende delen weg met een scherp hobbymes.
3. Plak een stickervel op het deksel en snijd de overlappende delen weg het met een scherp hobbymes. Doe stap 2 en 3 even zo met de onderkant van het doosje.
4. Eindresultaat: werk het geheel af met een 3D plaatje.