NL ENG
  Home Nieuws Producten Productinfo Technieken Inspiratie OEM Contact Over ons  
  Adhesives Adhesive Foils Card & Paper 3D Decoupage A4 Finest Glitter Marij Rahder Paper Add Ons Peel-off stickers Ribbons & bows Sandy Art Scrapito Self-adhesive Foil & Acetate Stencil Grids Various VideoChannel Winter peel-off's  
 

Card & Paper

Is een hele reeks van speciaal en prachtig glanzend papier voor kaarten en doosjes maken en die voor allerlei verschillende doeleinden te gebruiken zijn. Een speciale techniek voor het gebruik van deze papieren is er niet, wel kunnen we een aantal verschillende voorbeelden geven waarvoor je dit papier kunt gebruiken.

Gebruik Card & Paper voor:
- Kaarten maken.
Vrijwel alle papiersoorten zijn 210 tot 220 grams. Hierdoor kun je van dit papier een hele kaart vouwen en deze decoreren. Denk hierbij aan trouw- en geboortekaarten van het mooi Two Tone hartjes papier of kerstkaarten van het Two Tone sterren papier. Sparkling Sheets zijn als basis voor iedere kaart prachtig te gebruiken.  

Het ruit patroon op glitterpapier leent zich zeer goed voor het plakken van patronen met kleine stickers of als achtergrond voor een 3D decoratie.

Snel een labeltje nodig voor een cadeautje of een bos bloemen? Geen probleem zelfs zonder decoratie zijn de glanzende en bijzondere papiersoorten goed te gebruiken om een wens aan de binnenzijde op te schrijven.

- Doosjes of tasjes maken.
Bon bons, waxinelichtjes, stukje zeep of andere kleine attentie zijn erg leuk om in een doosje of tasje te verpakken.
Patronen en ideeën zijn te vinden onder het hoofdstuk inspiratie.

- Scrapbook pagina's maken
- Papieren decoraties voor in huis

Je kunt ermee:
- Vouwen en vlechten.
De papierensoorten die een glanslaag hebben, zijn voorzien van een coating laag. Het voordeel hiervan is dat het papier minder snel scheurt als dun papier bij het vlechten of vouwen.
-Patronen uitsnijden.
Er zijn tegenwoordig zoveel mogelijkheden om patronen uit te snijden, denk hierbij aan allerlei snijmallen, elektrische snijmachines, of je kunt natuurlijk een patroon overtrekken op de mooie papiersoorten en uitsnijden.
Plak ze op een kaart, een voorwerp, of in je fotoalbum. Mogelijkheden te over!

- Embossen voor de prachtigste achtergronden.