Fabrikant van Peel-off Stickers en Hobbyproducten
JEJE Shop hobbyproducten online winkel

Stencil Grids

Voor de stencil grids zijn meerdere toepassingen mogelijk. Ze zijn te gebruiken met inkt, maar ook met glitter of zand op een klevende ondergrond.

Stencil Grids met inkt:

1. Breng inkt aan op het padfoam, en veegt eerst het overtollige inkt een beetje af op een proefstukje papier. Dit om te voorkomen dat er veel dun en dik verschil ontstaat bij de inkt, wat vlekkering over kan komen. Breng de inkt met draaiende bewegingen aan op de ondergrond.
3. Leg het stencil grid over het deel wat je wil bewerken met inkt en plak het met tape vast zodat het niet weg kan schuiven. Breng inkt aan op het stukje padfoam en ga met draaiende bewegingen over het stencil grid.
3. Verwijder het stencil grid en maak het schoon met een vochtig doekje. Resultaat een prachtige sterren achtergrond!

Stencil Grids met zand of glitter:

*Benodigdheden; stencil grids harten, dubbelzijdig klevend folie label harten, briljant glitter zand en Sandy Art kwast.
1. Verwijder 1 beschermlaag van de klevende folie en plak het hart op de gewenste ondergrond. Verwijder dan de 2e beschermlaag.
2. Leg het stencil grid over de klevende folie en druk het goed aan, bijvoorbeeld met de gladde kant van de beschermlaag. Bestrooi het geheel goed met zand of briljant glitterzand en druk het goed vast met de kwast. Borstel het overtollige briljant glitterzand weg.
3. Verwijder de stencil grid en bestrooi de nog klevende folie met een contrast kleur zand of glitter. Ook weer goed aandrukken en schoonborstelen. 

Hoe te werken met Stencil Grids:

 

website maken